Ponedeljek, 23 December 2013 00:00

Pripomočki za zaznamke / bookmarks

Napisal

Obvladovanje vsebine, ki jo prebiramo na internetu, zna postati zahtevnejša naloga. Sploh v primeru, če s svojimi zaznamki že precej prekoračimo preglednost, ki jih ponuja naš brskalnik. Zato obstaja kar nekaj rešitev tudi za zahtevnejše uporabnike. Zaznamke lahko uporabljamo tudi kot tipična spletna orodja, kot na primer start.io, a je trend bolj usmerjen v rabo za to primernega družbenega omežja in k podpori za uporabo na mobilnih napravah. Naj jih nekaj naštejemo - vi izberite svojega: Evernote, Springpad, StumbleUpon, Pinterest, Twitter, Diigo, Delicious, Digg, Instapaper, Scoop.it, Squidoo … ter seveda odlični Zootool, ki pa ima trenutno svoj obstoj rahlo pod vprašanjem in upamo, da pride spet nazaj v polni opravi. Glavne značilnosti, ki veljajo za zaznamke na družbenih omrežjih, najdete na spodnji povezavi.

Več o tem

foto: zootool.com

Ponedeljek, 23 December 2013 00:00

Chameleon Clock App - nevidna ura za mobilne naprave

Napisal

Za vse tiste, ki imajo poleg Iphona, Ipada, še kakšno drugo tablico in ne najdejo ključev od vrat.

Več o tem

foto: netwalkapps.com

Ponedeljek, 23 December 2013 00:00

Spletne beležke oz. kako organiziram svoj čas

Napisal

Opravila in svoj čas lahko preprosto uredimo z orodji, ki se sinhronizirajo tudi z mobilnimi napravami, ki jih uporabljamo. Priporočamo vam naslednje, ki jih najdete na: wunderlist.com, rememberthemilk.com, astrid.com, any.do, todoist.com, strikeapp.com.

 

foto: wunderlist.com

Ponedeljek, 23 December 2013 00:00

Audio web app - Audiotool

Napisal

Za vse prijatelje glasbe je audiotool.com naredil simpatično spletno aplikacijo, ki simulira “žepno” studijsko okolje za ustvarjanje elektronske glasbe. Med drugim so vmestili predvsem legendarne (in tudi danes še kako aktualne) Roland elektronske inštrumente iz začetka in sredine 80-ih; kot so TR-808, TR-909, TB-303 …

Več o tem

foto: audiotool.com

Nedelja, 22 December 2013 00:00

Pripomoček za izdelavo miselnega vzorca - Mural.ly

Napisal

Tokrat brez lepilnega traku ali post-it lističev do miselnega vzorca.

Več o tem

foto: blog.mural.ly

OPOZORILO! etna-studio.si uporablja piškotke.

Če niste spreminjali nastavitev v brskalniku, se avtomatsko strinjate z uporabo piškotkov. Več

Se strinjam

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.