Ponedeljek, 23 December 2013 00:00

100 primerov vsebinskega marketinga

Napisal

V spodnji povezavi Content Marketing Institute navaja odlične primere rabe vsebinskega marketinga. Prikazani so različni kreativni pristopi, ki se približajo potrošniku z vsebino dodane in uporabne vrednosti.

Več o tem

Ponedeljek, 23 December 2013 00:00

Branding - 10 podjetij 10 pristopov

Napisal

Entrepreneur predstavlja 10 osnovnih izhodišč pri oblikovanju in vzdrževanju blagovne znamke pri prepoznavnejših podjetjih. Osnovna merila, ki se odražajo v vseh “odtenkih”, ki jih podjetja skomunicirajo s svojimi uporabniki.

Več o tem

foto: Stephen Allen

Ponedeljek, 23 December 2013 00:00

Omreženi tekmeci in število uporabnikov

Napisal

Expandedramblings.com prikazuje razmerja med uporabniki družabnih omrežij, aplikacij in orodij. Facebook in Twitter še vedno ohranjata vodilni položaj. Statistiko ostalih 338, zajetih pod drobnogled, pa si lahko ogledate na spodnji povezavi.

Več o tem

foto: www.flickr.com/photos/mkhmarketing

Nedelja, 22 December 2013 00:00

500px vs. Flickr vs. Google+ vs. Facebook

Napisal

500px in Flickr ponujata na ogled osupljivo število “premium” fotografije. Hdrphotographer.blogspot.com pa sicer navaja primerjavo štirih portalov, ki mogoče ne spadajo prav skupaj po vsebini, a jih pravilno utemelji.

Več o tem

foto: twitter.com/500px

OPOZORILO! etna-studio.si uporablja piškotke.

Če niste spreminjali nastavitev v brskalniku, se avtomatsko strinjate z uporabo piškotkov. Več

Se strinjam

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.